X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
Logo
Canlı Destek 0850 000 00 00

İlk alışverişe özel %25 İndirim kısa süreliğine aktiftir. Kampanya kullanım kodu yuzde25

Satış Ortaklığı ve Bayilik

Neden websunucusu  Bayisi Olmalıyım ?

2021 yılından bu yana kendi bünyesinde uzman ekibiyle hizmet veren websunucusu, Türkiye’nin 81 ilinde bayi ağı oluşturmak ve tüm firmalara Yazılım konusunda bayilik fırsatları vermektedir. E-ticaret ve Sosyal Medya alanında işlerini büyüten bir şirket olarak çalışmalarına devam etmektedir.

E-ticaret sektöründe %45’lik paya sahip olan WebSunucusu; gelişen sektörle birlikte kendi hacmini de büyütüp ihtiyaca yönelik ürün geliştirerek, en kaliteli hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

 
 
Sürekli Büyüyen Pazar : E-ticaret

Türkiye’de her yıl daha da büyüyen bir ekosistem, bayilerimiz için erişilebilecek kitleyi de artırmakta. E-ticaretin toplam perakendedeki payı oldukça yükselirken, 2021 yılında %1,5 olan e-ticaret hacmi 2022 itibariyle %3,5’ a yükseldi. Şuanda 1.8 milyon tl potansiyelindeki e-ticaret hacminin ise, 2025’e kadar hızla yükselerek 50 milyon tl civarına ulaşması bekleniyor.

 
 
Güçlü Teknik Altyapı

WebSunucusu 10+ kişilik teknik destek departmanı ile müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı ve kaliteli çözüm üretebiliyor. Her hafta genel merkezde yapılan panel eğitimleri ile alanında tecrübeli teknik destek uzmanları, temel ve ileri düzey olmak üzere iki aşamalı eğitim veriyor.

 
Çözüm Odaklı Ar-Ge

Öncelikli ilkesi ‘’ihtiyacı anlamak ve çözüm üretmek’’ olan WebSunucusu , Ankara keçiöğren Merkezi ofisinde bulunan, alanının uzmanı yazılım mühendisleri ile altyapısını müşteri ihtiyacına göre geliştirerek e-ticaret sektörüne kaliteli hizmet sunmaktadır. Ayrıca servis sağlayıcı alanlarında güçlü ve genç kadro ekibi ile oldukça yüksek kitle edinmiştir.

 
Yüksek Gelir Fırsatı

81 ilde aktif olarak çalışma yapan websunucusu bayileri, e-ticaret sektöründe hem ekosistemi hem firmalarını geliştirirken aynı zamanda farklı kazanç sistemleri de elde edebiliyorlar. E-ticaret hizmeti verdikleri müşterilerine aynı zamanda tasarım hizmeti, danışmanlık hizmeti gibi ek hizmetler sunarak kazançlarını artırma imkanına sahip oluyor.

Top